AstroN
 
ASTRO-MITOLOGJI
AstroN  
  Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI
  Fakulteti i Studimeve Astrologjike
  Horoskopi në vargje
  Aforizma astrologjike
  ASTROLOGJIA
  HISTORIA E ASTROLOGJISË
  E ëma dhe e bija
  NDARJA E ZODIAKUT
  12 SHENJAT ZODIAKALE
  HOROSKOPI
  HARTA QIELLORE E LINDJES
  ASHENDENTI – SHENJA NË NGRITJE
  Bukuria fizike
  SHTËPITË ZODIAKALE
  FAZAT E HËNËS
  Dielli në astrologji dhe astronomi
  NDIKIMI I PLANETËVE
  Efemeridet dhe Retrogradët
  ASPEKTET PLANETARE
  HOROSKOPI I VIΤIΤ 2020
  ASTRO-EROTIKA
  SINASTRIA
  VENUSI - AFRODITA
  Divorci dhe Tradhëtia
  TRANZITET PLANETARE
  => Tranzitet e Diellit
  => Tranzitet e Hënës
  => Tranzitet e Merkurit
  => Tranzitet e Venusit
  => Tranzitet e Marsit
  => Tranzitet e Jupiterit
  => Tranzitet e Saturnit
  => Tranzitet e Uranit
  => Tranzitet e Neptunit
  => Tranzitet e Plutonit
  REVOLUCIONI DIELLOR
  Mespikat
  ASTRO-MJEKËSIA
  Vdekja dhe aksidentet
  ASTROLOGJI TË TJERA
  ASTROLOGJIA INDIANE
  HOROSKOPI KINEZ
  ASTROLOGËT DHE KONTRIBUESIT
  Fjalor astrologjik
  KALENDARI
  Kalendari Pagan Helen
  DITËT E JAVËS
  Llogaritja e orës
  Festat pagane
  ASTRO-MITOLOGJI
  Apolloni - hyjnia e Diellit
  MITOLOGJIA GREKE
  ZEUSI - Mbreti i perëndive
  Mitologjia ilire
  Kokino - Observatori ilir
  Brigët dhe Frigjia
  PERËNDESHAT MITOLOGJIKE
  Kurorat me gjethe
  Trëndafili dhe lulet
  Ulliri në kulturën e lashtë greke
  Simbolizmi i kalit
  Simbolizmi i Dhisë së Egër
  Shqiponja dhe përkrenarja e Skëndërbeut
  Sirenat
  TEMPUJ DHE FALTORE
  Delfi - Orakulli më i famshëm
  Parimet Delfike
  Ishulli Rodos
  Orfeu
  KUPTIMI I EMRAVE
  KULTI I DIELLIT
  Dita e Verës - festa e Diellit
  Syri që sheh gjithçka
  ASTRO-TEOLOGJIA
  Fjala "Amen"
  Shpirti
  NUMEROLOGJIA
  METODA TË NDRYSHME PARASHIKIMI
  Orakulli kinez
  Leximi i dorës - Kiromancia
  Domethënia e lemzës dhe oreve fikse
  Zaret e dashurisë
  Domethënia e ngjyrave
  Tipi i mashkullit që ju pëlqen
  GJUMI DHE ËNDRRAT
  KARRIERA DHE PROFESIONI
  Vendet dhe Udhëtimet
  HISTORI ANTIKE
  Shkrimet e para
  Libra astrologjikë
  HISTORI GJUHE
  Më kontaktoni
  Fito para online
AstroN
Tranzitet e Venusit

Tranzitet e Venusit në aspekt me planetët e lindjes

Kohëzgjatja tipike e tranzitit me planetët e tjerë: 1 ditë e 16 orë
Domethënia e interpretimit: 3/10

Edhe tranzitet e Venusit janë më tepër të shpejta, përveç rasteve retrograde. Ato ndikojnë, sidomos, në jetën sentimentale, kohën e lire dhe kënaqësinë, jetën sociale dhe aftësitë dhe veprimtaritë artistike. Kalimet e Venusit në pika të ndjeshme të horoskopit të lindjes, shoqëruar nga tranzite të tjera të rëndësishme, rrisin edhe mundësinë e fatit.

Venus- Ashendent
Aspektet harmonike: rikthejnë humorin e mirë, e bëjnë individin më miqësor dhe dashamirës me të tjerët. Këto tranzite stimulojnë krijimtarinë dhe aktivitetet artistike dhe sjellin shpërblime emocionale. Aspektet e kundërta: mund të nxisin keqardhje dhe nostalgji. Megjithatë, shqetësojnë jetën sentimentale.

Venus- Mesqiellor
Aspektet harmonike: favorizojnë aktivitetet profesionale dhe marrëdhëniet shoqërore në përgjithësi. Nën kushte të mira, në veçanti, aktivitetet artistike dhe venusiane (estetika dhe moda). Aspektet negative nxisin rënie të vogla prestigji dhe mund të shkaktojnë thashëtheme të pakëndshme në ambientin e punës.

Venus- Diell
Aspektet harmonike: favorizojnë jetën sentimentale dhe atë të marrëdhënieve (lidhjeve), por mund të nxisin edhe avantazhe ekonomike. Aspektet negative: tregojnë vështirësi sentimentale dhe shpenzime të mundshme për pamjen e jashtme.

Venus- Hënë
Aspektet harmonike: janë shumë të favorshme për nisjen e lidhjeve sentimentale dhe shoqërore. Tek meshkujt mund të tregojnë shumë kënaqësi nga ana e figurave femërore. Aspektet negative thonë: zhgënjim në dashuri dhe paqëndrueshmëri sentimentale.

Venus- Merkur
Aspektet harmonike: shtojnë forcën emocionale. Në disa raste, fitore të mundshme në lojë. Telefonata apo lajme të mira sentimentale (emocionale). Aspektet negative: zbavitje sentimentale që të largojnë mendjen nga puna apo studimet. Shpenzime të tepërta.

Venus- Venus
Aspektet harmonike: janë relaksuese dhe rrisin mirëqënien dhe lumturinë. Sukses në dashuri dhe fat në përgjithësi. Aspekti “përkrah” përforëcon domethënien e Venusit të lindjes. Aspektet negative: është e qartë se kanë kuptim të kundërt.

Venus- Mars
Aspektet harmonike: mundësojnë marrëdhënie të mira me seksin e kundërt. Aspekti “përkrah” nxit pasionin. Aspektet negative: shkaktojnë vështirësi në fushën e dashurisë, sidomos tek meshkujt. Agresivitet ndaj partnerit, por në ndonjë rast shton edhe pasionin fizik.

Venus- Jupiter
Aspektet harmonike: janë, përgjithësisht, jashtëzakonsisht të favorshme. Sukses në fushën ekonomike dhe raste të mira takimi. Aspektet negative: rrezik teprimi në çdo fushë.

Venus- Saturn
Aspektet harmonike: ka mundësi që ndonjë rrethanë e rastësishme të zgjidhë problemet tuaja. Mundësi për të konsoliduar ndonjë raport sentimental. Pjekuri. Aspektet negative: tregojnë mungesë vëmendje, pengesa dhe atmosphere jo shumë të këndshme. Aspekti “përkrah”: duhet të analizohet sipas shenjes dhe shtëpisë ku ndodh.

Venus- Uran
Për sa i përket aspektit “përkrah” duhet marrë në konsideratë shenja, shtëpia dhe aspektet e tjera të mundshme. Aspektet pozitive: zbusin nervozizmin dhe e bëjnë personin më të përzemërt dhe të përshtatshëm. Aspektet e kundërta rrisin tensionin dhe mund të pakësojnë forcën vullnetare.

Venus- Neptun
Aspektet harmonike: shtojnë butësinë, ndjeshmërinë dhe romantizmin. Fantazi në dashuri dhe interesa artisktike. Aspektet negative: shqetësime, zhgënjime ose xhelozi në lidhjet sentimentale. Aspekti “përkrah” mund të nxisë iluzione, mashtrime dhe depression.

Venus- Pluton
Aspekti “përkrah”, nëse e thonë edhe shenja apo shtëpia, mund të shkaktojë teprime seksuale dhe pasionante në përgjithësi. Aspektet harmonike: tregojnë kënaqësi erotike, por edhe aftësi artistike dhe krijuese. Pasion në dashuri. Aspektet negative mund të tregojnë probleme që lidhen me organet gjenitale, por në përgjithësi, nxisin pengesa në jetën e dashurisë.


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
  POZICIONI AKTUAL PLANETAR

HËNA SONTE:
 
Facebook 'Like' Button  
   
Advertisement  
   
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=