AstroN
 
ASTRO-MITOLOGJI
AstroN  
  Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI
  Fakulteti i Studimeve Astrologjike
  Horoskopi në vargje
  Aforizma astrologjike
  ASTROLOGJIA
  HISTORIA E ASTROLOGJISË
  E ëma dhe e bija
  NDARJA E ZODIAKUT
  12 SHENJAT ZODIAKALE
  HOROSKOPI
  Parashikimi i vitit 2023
  HARTA QIELLORE E LINDJES
  ASHENDENTI – SHENJA NË NGRITJE
  Bukuria fizike
  SHTËPITË ZODIAKALE
  FAZAT E HËNËS
  Dielli në astrologji dhe astronomi
  NDIKIMI I PLANETËVE
  Efemeridet dhe Retrogradët 2023
  ASPEKTET PLANETARE
  ASTRO-EROTIKA
  SINASTRIA
  VENUSI - AFRODITA
  Divorci dhe Tradhëtia
  TRANZITET PLANETARE
  REVOLUCIONI DIELLOR
  Mespikat
  ASTRO-MJEKËSIA
  Vdekja dhe aksidentet
  ASTROLOGJI TË TJERA
  ASTROLOGJIA INDIANE
  HOROSKOPI KINEZ
  ASTROLOGËT DHE KONTRIBUESIT
  Fjalor astrologjik
  KALENDARI
  Kalendari Pagan Helen
  DITËT E JAVËS
  Llogaritja e orës
  Festat pagane
  ASTRO-MITOLOGJI
  Apolloni - hyjnia e Diellit
  MITOLOGJIA GREKE
  ZEUSI - Mbreti i perëndive
  Mitologjia ilire
  Kokino - Observatori ilir
  Brigët dhe Frigjia
  PERËNDESHAT MITOLOGJIKE
  Kurorat me gjethe
  Trëndafili dhe lulet
  Ulliri në kulturën e lashtë greke
  Simbolizmi i kalit
  Simbolizmi i Dhisë së Egër
  Shqiponja dhe përkrenarja e Skëndërbeut
  TEMPUJ DHE FALTORE
  Delfi - Orakulli më i famshëm
  Parimet Delfike
  Ishulli Rodos
  Orfeu
  KUPTIMI I EMRAVE
  Kuptimi i fjalës grek, helen dhe barbar
  KULTI I DIELLIT
  Dita e Verës - festa e Diellit
  Syri që sheh gjithçka
  ASTRO-TEOLOGJIA
  Fjala "Amen"
  Shpirti
  NUMEROLOGJIA
  METODA TË NDRYSHME PARASHIKIMI
  Orakulli kinez
  Leximi i dorës - Kiromancia
  Domethënia e lemzës dhe oreve fikse
  Zaret e dashurisë
  Domethënia e ngjyrave
  GJUMI DHE ËNDRRAT
  KARRIERA DHE PROFESIONI
  Vendet dhe Udhëtimet
  HISTORI ANTIKE
  Libra astrologjik
  HISTORI GJUHE
AstroN
Aforizma astrologjike

THËNIE PËR ASTROLOGJINË

 • Gjithçka është shkruar në qiell”. - Klaud Ptolemeu ( autori i “biblës” astrologjike).
 • Universi nuk mund të lexohet pa mësuar mëparë gjuhën e tij dhe pa u familjarizuar me simbolet në të cilat është shkruar. Universi është shkruar në gjuhën e matematikës, dhe shkronjat janë trekëndëshat, katërkëndëshat, dhe figura të tjera gjeometrike, pa të cilat do të ishte e pamundur për njerëzimin të kuptonte një fjalë të vetme”. -Galileo Galiei.

 • “Pa astrologji njeriu ecën, si të thuash, në errësirën e injorancës”. Luke Denis Broughton (lider amerikan i astrologjisë)
 • Astrologjia është një shkencë themelore e njerëzimit”. – Johannes Kepler
 • Një mjek nuk është profesionist në qoftëse nuk njeh të paktën bazën e astrologjisë”. – Hipokrati (babai i mjekësisë).
 • "Një fizikant pa njohuri në astrologji nuk ka të drejtë ta quajë veten fizikant”. – Hipokrati.
 • “Astrologjia është si graviteti. Nuk ka nevojë ta besoni që ajo të funksionojë në jetën tuaj” -  Bruce King
 • "Astrologjia është një nga përpjekjet më të hershme që njeriu ka bërë për të gjetur rregullin që fshihet mbrapa apo brenda kaosit të çrregullt dhe të dukshëm që ekziston në botë." - Karen Hamaker (astrologe e famshme hollandeze)

 • “Astrologjia është një gjuhë e huaj. Nëse e kuptoni këtë gjuhë qielli flet me ju”. - Dane Rudhyar (astrolog i famshëm).
 • Tranzitet planetare dhe pozicionet e lindjes nxisin vetëm prirje, por kur, në të njëjtën pikë, bëhen disa prirje së bashku ato kthehen në forca detyruese duke i bërë ngjarjet konkrete.” - Nikolas Herceku
 • Astrologjia është nëna e astronomisë, e bija e mitologjisë dhe motra e madhe e psikologjisë”. -Nikolaos Herceku
 • Astrologjia është si një gjuhë e huaj, ku astrologu përkthen aq sa di dhe ndoshta jo aq sa mund të kërkojë klienti ” . -Nikolas Herceku
 • Astrologjia serioze është astronomi e përzier me psikologji”. -N. Herceku
 • "Dielli na dhuron jetën dhe jetën e drejtojnë planetët (trupat qiellorë). - Nikolaos Herceku
 • “Astrologjia është ndoshta ajo që pajton shkencën me religjionin, ajo është edhe shkencë edhe besim” - Nikolas Herceku.
 • Astrologjia nuk të jep siguri, por vetëm mundësi”.
 • “Ne kemi lindur në një moment të caktuar, në një vend të caktuar, dhe ashtu si cilësia e prodhimit të verës në kohën e caktuar, ne kemi cilësitë e vitit dhe të stinës në të cilën kemi lindur. Astrologjia nuk pretendon gjë tjetër”. – Carl Jung.
 • "Astrologjia është një mënyrë shumë shkencore arsyetimi" - OSHO
 • Astrologjia është e saktë po aq sa është i aftë astrologu”.
 • Kushdo mund të bëhet një milioner, por që të bëhesh një miliarder të duhet një astrolog”. - Xhon Pierpont Morgan (miliarderi i parë).
 • Nuk ka as edhe një njeri që të ketë lindur me një yll të keq. Fajin e kanë njerëzit që nuk dinë të lexojnë qiellin”. – Dalai Lama.
 • Nëse do të më pyesnin se cila është feja ime, do të përgjigjesha: astrologjia – Alexandre Volguine.
 • S’duhet të kemi turp të flirtojmë me zodiakun. Zodiaku ia vlen për të flirtuar.” – D.H Laurence.
 • Astrologjia është një shkencë në vete, që përmban një tërësi njohurish. Më ka mësuar shumë gjëra dhe i jam pafundësisht borxhli”. - Albert Einstein.
 • Kush ka nevojë për astrologjinë? Njerëzit e zgjuar ecin para me biskotat e fatit”. – Eduard Abei.
 • Trupat qiellorë janë shkaku i gjithçkaje që prodhohet në këtë botë tokësore, ato ndikojnë në mënyrë jo të drejtpërdrejtë mbi veprimet njerëzore, por të gjitha efektet që ato prodhojnë, nuk janë të pashmangshme”. – Saint Thomas D’Aquin.
 • “Astrologjia është thjesht një gisht drejtuar realitetit”. – Steven Forrest.
 • S’ka varkë më të mirë se një horoskop për të ndihmuar një njeri të kalojë detin e jetës”. – Varaha Mihira.
 • “Janë yjet, yjet sipër nesh, që qeverisin rrethanat tona” – Uilliam Shekspir.
 • “Astrologjia është më fisnikja e shkencave” - Dante Aligeri.
 • Yjet në qiell krijojnë muzikë nëse do kishim veshë për t’i dëgjuar” – Pitagora.
 • Njerëzit duhet ta marrin njohurinë nga Dielli, Hëna dhe trupat qiellorë” – Ralph Waldo Emerson
 • Astrologjia është një zonjë e vjetër që josh inteligjencat më të mëdha”. – Eugène Brunet.
 • Astrologjia është një teknikë për të studiuar ciklet e jetës” – Dane Rudhyar.
 • Astrologjia është algjebra e jetës” – Dane Rudhyar.
 • Astrologjia nuk është teologjike; ajo është e drejtpërdrejtë, reale dhe eksperimentuese” – Steven Forrest.
 • Astrologjia është një përpjekje klasifikimi përvojash dhe diferencash njerëzore” – Christian Drouaillet.
 • Astrologjia është nëna e të gjitha shkencave, nëna e qytetërimit; është e para dhe më universalja e përpjekjeve të bëra nga njeriu për të zbuluar rregullin e fshehur nën çrregullimin e xhunglës tokësore, qoftë ajo fizike apo psikologjike” – Dane Rudhyar.
 • “Njeriu vetë është Dielli, ndjenjat e tij janë planetët” – Novalis.  
  POZICIONI AKTUAL PLANETAR

HËNA SONTE:
 
Facebook 'Like' Button  
 
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free