AstroN
 
ASTRO-MITOLOGJI
AstroN  
  Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI
  Fakulteti i Studimeve Astrologjike
  Horoskopi në vargje
  Aforizma astrologjike
  ASTROLOGJIA
  HISTORIA E ASTROLOGJISË
  E ëma dhe e bija
  NDARJA E ZODIAKUT
  12 SHENJAT ZODIAKALE
  HOROSKOPI
  HARTA QIELLORE E LINDJES
  ASHENDENTI – SHENJA NË NGRITJE
  Bukuria fizike
  SHTËPITË ZODIAKALE
  FAZAT E HËNËS
  Dielli në astrologji dhe astronomi
  NDIKIMI I PLANETËVE
  => Vlerësimi Planetar
  => Pozicionet planetare
  => Planetet lidhur me kafshët
  => Perihelioni dhe aphelioni
  Efemeridet dhe Retrogradët
  ASPEKTET PLANETARE
  HOROSKOPI I VIΤIΤ 2020
  ASTRO-EROTIKA
  SINASTRIA
  VENUSI - AFRODITA
  Divorci dhe Tradhëtia
  TRANZITET PLANETARE
  REVOLUCIONI DIELLOR
  Mespikat
  ASTRO-MJEKËSIA
  Vdekja dhe aksidentet
  ASTROLOGJI TË TJERA
  ASTROLOGJIA INDIANE
  HOROSKOPI KINEZ
  ASTROLOGËT DHE KONTRIBUESIT
  Fjalor astrologjik
  KALENDARI
  Kalendari Pagan Helen
  DITËT E JAVËS
  Llogaritja e orës
  Festat pagane
  ASTRO-MITOLOGJI
  Apolloni - hyjnia e Diellit
  MITOLOGJIA GREKE
  ZEUSI - Mbreti i perëndive
  Mitologjia ilire
  Kokino - Observatori ilir
  Brigët dhe Frigjia
  PERËNDESHAT MITOLOGJIKE
  Kurorat me gjethe
  Trëndafili dhe lulet
  Ulliri në kulturën e lashtë greke
  Simbolizmi i kalit
  Simbolizmi i Dhisë së Egër
  Shqiponja dhe përkrenarja e Skëndërbeut
  Sirenat
  TEMPUJ DHE FALTORE
  Delfi - Orakulli më i famshëm
  Parimet Delfike
  Ishulli Rodos
  Orfeu
  KUPTIMI I EMRAVE
  KULTI I DIELLIT
  Dita e Verës - festa e Diellit
  Syri që sheh gjithçka
  ASTRO-TEOLOGJIA
  Fjala "Amen"
  Shpirti
  NUMEROLOGJIA
  METODA TË NDRYSHME PARASHIKIMI
  Orakulli kinez
  Leximi i dorës - Kiromancia
  Domethënia e lemzës dhe oreve fikse
  Zaret e dashurisë
  Domethënia e ngjyrave
  Tipi i mashkullit që ju pëlqen
  GJUMI DHE ËNDRRAT
  KARRIERA DHE PROFESIONI
  Vendet dhe Udhëtimet
  HISTORI ANTIKE
  Shkrimet e para
  Libra astrologjikë
  HISTORI GJUHE
  Më kontaktoni
  Fito para online
AstroN
Pozicionet planetare

Sektorët e jetës ku janë vendosur planetët

Shtëpia në të cilën është vendosur Dielli në temën e lindjes na tregon vendin ku individi deshiron të ekzistojë , të jetë i njohur, të jetojë, të jetë i vetëdijshëm, të rrezatojë.

· Shtëpia në të cilën është vendosur Hëna në temën e lindjes na tregon se ku personi ka nevojë të jetë i siguruar, i ushqyer, i ndjeshëm. Shenja në të cilën ndodhet Hëna shpreh cilësitë që personi ka për të shprehur për të gjetur sigurinë e tij të brendshme për të jetuar intimitetin e tij, për të kënaqur nevojat e tij, për të qënë në kontakt me atë që ndjen, për të mundur të përjetojë ëmbëlsinë, butësinë dhe dhembshurinë.

· Shtëpia në të cilën është vendosur Merkuri në temën e lindjes na tregon se në cilën fushë më pëlqen të shkëmbej, të komunikoj, të jem në kontakt. Shenja në të cilën ndodhet Merkuri na informon për cilësitë që kemi për të hyrë në kontakt, pët të komunikuar, për t’u përshtatur me të tjerët, për të mësuar gjëra.

· Shtëpia në të cilën është vendosur Venusi në temën e lindjes na tregon për sektorin e jetës që na pëlqen, që na tërheq, sektorin ku kam deshirë të josh, ku kam deshirë të gjej bukuri dhe kënaqësi. Shenja në të cilën është vendosur Venusi na informon për mënyrën se si dashurojmë.

· Shtëpia në të cilën është vendosur Marsi në temën e lindjes na tregon se në cilin front personi në fjalë do të jetë më i sigurt për t’i dhënë rëndësi vetes në jetë. Është vënë re që shpesh problemet e migrenës lidhen me vetësigurinë apo me seksualitetin. Marsi është i fundit ndër planetët e shpejtë, ai na prek nga ana intime.

· Shtëpia në të cilën është vendosur Jupiteri në temën e lindjes na informon për mundësitë e sukseseve, për sektorin që sjell besim dhe zhvillim, por kujdes me teprimet. Jupiteri është shumë aktiv në jetën sociale të përditshme dhe me personazhet socialë. Kur duam t’i përkasim një grupi, shenja dhe shtepia na informojnë mbi tipin e veprimtarive në të cilat do të ishte mirë që ne të merrnim pjesë.

· Shtëpia në të cilën është vendosur Saturni në temën e lindjes na informon për fushat ku na duhet më shumë kohë, por ku ndihemi më të pjekur, të përgjegjshëm, të strukturuar. Atje ku kemi një rol të rëndësishëm për të luajtur në shoqëri, por gjithashtu atje ku ndihemi të frikësuar, të kufizuar, të mashtruar, të irrituar, të vonuar, atje ku kemi vërtet frikë.

· Shtëpia në të cilën është vendosur Urani në temën e lindjes na informon për fushat ku revoltohemi më shumë, ku ndihemi ndryshe, ku kemi deshirë të emancipohemi (çlirohemi).

· Shtëpia në të cilën është vendosur Neptuni në temën e lindjes na informon për fushat ku rrezikojmë të mashtrojmë veten tonë, të sakrifikohemi, të imagjinojmë shumë. Por gjithashtu janë fushat ku mund ta hapim më shumë zemrën, ku i lë gjërat që kam në dorë të më ikin, ku kam më shumë frymëzim, ku do t’u jem më afër halleve të botës.

· Shtëpia në të cilën është vendosur Plutoni në temën e lindjes na informon për fushat ku do të vdesim për të rilindur, në fushat ku do të donim të jemi të përkryer. Janë fushat në të cilat mund të transformohemi rrënjësisht. Duhet të futemi thellë vetes sonë për të kuptuar gjithçka që fshihet në këto sektorë. Është gjithashtu fusha në të cilën mund të kemi dëme të mëdha.

 

Sunduesi i shtepisë së parë ndër shtëpi

 

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e tij të parë: Sunduesi i Ashendentit në shtepinë e parë tregon një jetë të gjatë dhe me fat, zakonisht të mbushur me harmoni, nëse nuk ka aspekte negative.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e e dytë: merita personale, që vijnë nga vet i linduri: fitime tregëtare.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë  e tretë: udhëtime fitimprurëse;marrëdhënie të harmonishme me njerëzit përreth; arsimim i mirë, aftësi për studime.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë  e katërt: një jetë shtepiake e qetë dhe e lumtur; rritje e trashëgimisë (pasurisë).

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e pestë: pozicion i mirë për spekulime (meditime), lojra fati, kënaqësi. Edhe fëmijët tuaj do t’ju dhurojnë kënaqësi.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e gjashtë: pozicion jo i mirë për shëndetin; tregon trashëgueshmëri jo të kënaqshme, sëmundje kronike.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e shtatë Opozitë me Ashendentin tregon telashe të mëdha që vijnë nga bashkëshorti/ja apo nga partneri ; pengesa, humbje e pozitës.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e tetë: Një jetë e shkurtër, ose një vdekje e dhunshme, në përputhje me planetin. Martesë e pasur.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e nëntë: udhëtime të gjata; lidhje me një të huaj; vdekje jashtë shtetit.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e dhjetë: shumë i favorshmëm për t’u ngritur në pozitë.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e njëmbëdhjetë: Pozicion i mirë për miqësi.

-          Sunduesi i shtepisë së parë në shtepinë e dymbëdhjetë: probleme të mëdha në fillim të jetës, dhe një fund të lumtur.


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
  POZICIONI AKTUAL PLANETAR

HËNA SONTE:
 
Facebook 'Like' Button  
   
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free