AstroN
 
ASTRO-MITOLOGJI
AstroN  
  Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI
  Fakulteti i Studimeve Astrologjike
  Horoskopi në vargje
  Aforizma astrologjike
  ASTROLOGJIA
  HISTORIA E ASTROLOGJISË
  E ëma dhe e bija
  NDARJA E ZODIAKUT
  12 SHENJAT ZODIAKALE
  HOROSKOPI
  HARTA QIELLORE E LINDJES
  ASHENDENTI – SHENJA NË NGRITJE
  Bukuria fizike
  SHTËPITË ZODIAKALE
  FAZAT E HËNËS
  => Eklipset
  => Zbuloni fazat tuaja hënore
  => Ndikimi i Hënës së plotë
  => Ndikimi i Hënës tek uji dhe të çmendurit
  Dielli në astrologji dhe astronomi
  NDIKIMI I PLANETËVE
  Efemeridet dhe Retrogradët
  ASPEKTET PLANETARE
  HOROSKOPI I VIΤIΤ 2020
  ASTRO-EROTIKA
  SINASTRIA
  VENUSI - AFRODITA
  Divorci dhe Tradhëtia
  TRANZITET PLANETARE
  REVOLUCIONI DIELLOR
  Mespikat
  ASTRO-MJEKËSIA
  Vdekja dhe aksidentet
  ASTROLOGJI TË TJERA
  ASTROLOGJIA INDIANE
  HOROSKOPI KINEZ
  ASTROLOGËT DHE KONTRIBUESIT
  Fjalor astrologjik
  KALENDARI
  Kalendari Pagan Helen
  DITËT E JAVËS
  Llogaritja e orës
  Festat pagane
  ASTRO-MITOLOGJI
  Apolloni - hyjnia e Diellit
  MITOLOGJIA GREKE
  ZEUSI - Mbreti i perëndive
  Mitologjia ilire
  Kokino - Observatori ilir
  Brigët dhe Frigjia
  PERËNDESHAT MITOLOGJIKE
  Kurorat me gjethe
  Trëndafili dhe lulet
  Ulliri në kulturën e lashtë greke
  Simbolizmi i kalit
  Simbolizmi i Dhisë së Egër
  Shqiponja dhe përkrenarja e Skëndërbeut
  Sirenat
  TEMPUJ DHE FALTORE
  Delfi - Orakulli më i famshëm
  Parimet Delfike
  Ishulli Rodos
  Orfeu
  KUPTIMI I EMRAVE
  KULTI I DIELLIT
  Dita e Verës - festa e Diellit
  Syri që sheh gjithçka
  ASTRO-TEOLOGJIA
  Fjala "Amen"
  Shpirti
  NUMEROLOGJIA
  METODA TË NDRYSHME PARASHIKIMI
  Orakulli kinez
  Leximi i dorës - Kiromancia
  Domethënia e lemzës dhe oreve fikse
  Zaret e dashurisë
  Domethënia e ngjyrave
  Tipi i mashkullit që ju pëlqen
  GJUMI DHE ËNDRRAT
  KARRIERA DHE PROFESIONI
  Vendet dhe Udhëtimet
  HISTORI ANTIKE
  Shkrimet e para
  Libra astrologjikë
  HISTORI GJUHE
  Më kontaktoni
  Fito para online
AstroN
Zbuloni fazat tuaja hënore

Në cilën fazë hënore keni lindur?

 


1) Nëse keni lindur ditën kur ndodh Hëna e Re:

Personi ka prirje të ketë shumë energji, por nuk di se në cilin drejtim ta përdorë atë, mund të ketë vështirësi ta fuse në rrugën e duhur enërgjinë e tij. Duhet të mësojë të reflektojë përpara se të veprojë.

2) Nëse keni lindur ndërmjet 1 dhe 3 ditëve pas Hënës së Re:

Personi është spontan por gjithashtu pak konfuz. Ndjen nevojën për t’u pranuar menjëherë. Refuzon në mënyrë spontane gjithçka që mund ta bëjë të vuajë apo që nuk i përgjigjet deshirave të tij/saj. Duhet të mësojë të bëjë përpjekje të vazhdueshme.

3) Nëse keni lindur ndërmjet 3 dhe 1 ditë para Çerekut të Parë të Hënës:

Ky person ka prirje të hasë në shumë pengesa në jetë: duhet të shpallë luftë, të ecë përpara për të kapërcyer pengesat. E kaluara nuk duhet ta tërheqë mbrapsht.Duhet të mësojë të pajtohet me të kaluarën.

4) Nëse keni lindur ditën e Çerekut të Parë:

Personi ka shpesh zgjedhje të rëndësishme për të bërë, ose mund t’i duhet të zgjedhë ndërmjet punës dhe jetës familjare. Duhet të jetë i arsyeshëm dhe të mos gjejë gjithnjë strehë në punë për çdo shqetësim (merak.Duhet të pushojë në fundjavë.

5) Nëse keni lindur ndërmjet 1 dhe 3 ditë pas Çerekut të Parë:

Ky person preferon shpesh të veprojë dhe të gabojë sesa të presë. Personi shpenzon shumë energji për të organizuar veprimtarinë e tij. Ka nevojë të veçohet (individualizohet) për t’u ndjerë i çliruar nga çdo varësi.

6) Nëse keni lindur ndërmjet 3 dhe 1 ditë para Hënës së Plotë:

Personi ka vazhdimisht një merak për përsosmëri dhe përmirësim të gjërave. Ka një deshirë për të kuptuar: mendja e tij/saj priret të jetë depërtuese, e aftë për të lidhur idetë dhe konceptet.Duhet të jetë më tolerant.

7) Nëse keni lindur ditën e Hënës së Plotë:

Ky person i njeh në majë të gishtave çështjet e marrëdhënieve (lidhjeve). Kontratat që do të nënshkruajë dhe aftësia e tij  relative (e marrëdhënieve)janë maja e shtizës së suksesit të tij.Duhet të mësojë të mos ngurojë përpara se të vendosë.

8) Nëse keni lindur ndërmjet 1 dhe 3 ditë pas Hënës së Plotë:

Personi priret të jetë shumë objektiv, ka një nevojë jetësore për shkëmbim të aksioneve: shoqërimi rimon tek ai nganjëherë me ballafaqim. Duhet të mësojë të mos jua hedhë fajin të tjerëve.

9) Nëse keni lindur ndërmjet 3 dhe 1 ditë para Çerekut të Fundit:

Ky person ka prirje të shkëlqejë në të gjitha zanatet ku duhet të bindë të pavendosurit. Nuk duhet të bëhet fanatik i çështjes që ai/ajo mbron, duhet të mësojë se në çdo njeri fshihet një pjesë e së vërtetës.

10) Nëse keni lindur ditën e Çerekut të Fundit:

Ky person mund të ketë shpesh nevojë të riorientohet ne jetë vazhdimisht në një rast ndërgjegje, mund t’i pëlqejë të udhëtojë vetëm për t’u larguar. Shpesh është modern, duhet të mësojë të integrojë mësimet e së kaluarës për të bërë progres.

11) Nëse keni lindur ndërmjet 1 dhe 3 ditë pas Çerekut të Fundit:

Ka mundësi që këtij personi t’i mungojë elasticiteti: mund t’i kapërcejë ngjarjet me çdo kusht, në marrëdhënie (lidhje), mund t’i nxisë të tjerët në emër të asaj që mendon se është e drejtë. Ka ide të mëdha por duhet të mësojë t’i përdorë në realitet dhe jo vetëm në ëndërr.

12) Nëse keni lindur 3 deri 1 ditë para Hënës së Re:

Kur është i qetë, ky person është shumë intuitiv. Pëlqen të punojë për brezat e ardhshëm, për një ideal që i pëlqen, ka në përgjithësi një mëshirë të madhe.Ky person ka nevojë të dijë të mbarojë atë që ka nisur.

Shumë e rëndësishme: Kufijtë e fazave hënore janë të përafërta sepse nuk marrin parasysh orën e lindjes.

Këtu mund të bëni llogaritjen tuaj (në frengjisht):

www.astrologieconseil.com/votre_phase.htmlAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
  POZICIONI AKTUAL PLANETAR

HËNA SONTE:
 
Facebook 'Like' Button  
   
Advertisement  
   
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=