AstroN
 
ASTRO-MITOLOGJI
AstroN  
  Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI
  Fakulteti i Studimeve Astrologjike
  Horoskopi në vargje
  Aforizma astrologjike
  ASTROLOGJIA
  HISTORIA E ASTROLOGJISË
  E ëma dhe e bija
  NDARJA E ZODIAKUT
  12 SHENJAT ZODIAKALE
  HOROSKOPI
  Parashikimi i vitit 2021
  HARTA QIELLORE E LINDJES
  ASHENDENTI – SHENJA NË NGRITJE
  Bukuria fizike
  SHTËPITË ZODIAKALE
  FAZAT E HËNËS
  Dielli në astrologji dhe astronomi
  NDIKIMI I PLANETËVE
  Efemeridet dhe Retrogradët 2021
  ASPEKTET PLANETARE
  ASTRO-EROTIKA
  SINASTRIA
  VENUSI - AFRODITA
  Divorci dhe Tradhëtia
  TRANZITET PLANETARE
  REVOLUCIONI DIELLOR
  Mespikat
  ASTRO-MJEKËSIA
  Vdekja dhe aksidentet
  ASTROLOGJI TË TJERA
  ASTROLOGJIA INDIANE
  HOROSKOPI KINEZ
  ASTROLOGËT DHE KONTRIBUESIT
  Fjalor astrologjik
  KALENDARI
  Kalendari Pagan Helen
  DITËT E JAVËS
  Llogaritja e orës
  Festat pagane
  ASTRO-MITOLOGJI
  Apolloni - hyjnia e Diellit
  MITOLOGJIA GREKE
  ZEUSI - Mbreti i perëndive
  Mitologjia ilire
  Kokino - Observatori ilir
  Brigët dhe Frigjia
  PERËNDESHAT MITOLOGJIKE
  Kurorat me gjethe
  Trëndafili dhe lulet
  Ulliri në kulturën e lashtë greke
  Simbolizmi i kalit
  Simbolizmi i Dhisë së Egër
  Shqiponja dhe përkrenarja e Skëndërbeut
  TEMPUJ DHE FALTORE
  Delfi - Orakulli më i famshëm
  Parimet Delfike
  Ishulli Rodos
  Orfeu
  KUPTIMI I EMRAVE
  KULTI I DIELLIT
  Dita e Verës - festa e Diellit
  Syri që sheh gjithçka
  ASTRO-TEOLOGJIA
  Fjala "Amen"
  Shpirti
  NUMEROLOGJIA
  METODA TË NDRYSHME PARASHIKIMI
  => Kuptimi i shkronjave
  => Parashikimi me domino
  => Si të realizoni një dëshirë
  => Çfarë përgjigje do të kem?
  => Orakulli i flakës
  Orakulli kinez
  Leximi i dorës - Kiromancia
  Domethënia e lemzës dhe oreve fikse
  Zaret e dashurisë
  Domethënia e ngjyrave
  Tipi i mashkullit që ju pëlqen
  GJUMI DHE ËNDRRAT
  KARRIERA DHE PROFESIONI
  Vendet dhe Udhëtimet
  HISTORI ANTIKE
  Shkrimet e para
  Libra astrologjikë
  HISTORI GJUHE
  Kontakt për parashikime
AstroN
Orakulli i flakës

Qirinjtë nuk janë vetëm elemente bazë për të kryer ritualet që na ndihmojnë për të përmbushur deshirat tona, por mund të jenë edhe instrumenta të efektshëm për zbulime . Provoni këtë: Formoni në heshtje pyetjen tuaj, ndizni një qiri dhe shikoni me kujdes flakën e tij, ajo do t’ju japë përgjigjen që kërkoni.

Nëse flaka bën shumë dritë: përgjigjia është pozitive dhe deshira mund t’ju realizohet.

Nëse flaka bën pak dritë: tregon mungesë energjie për të realizuar objektivat ose probleme fizike.
Nëse flaka e qiririt shkon shumë lart: Fati është i pranishëm në jetën tuaj dhe po rritet akoma më shumë.
Nëse flaka lëviz si valët: do të prisni ndryshime, përgjigjja tregon gjëra të lumtura që do të vijnë drejt jush.
Nëse flaka bën ngritje papritur: bëni një analizë vetëdije vetvetes, ndoshta keni prirje të gaboni në çdo gjë.
Nëse flaka nxjerr tym të theksuar: situata për të cilën keni bërë pyetjen, në të ardhmen do të bëhet e errët dhe negative.
Nëse flaka herë ngritet herë ulet: situata është e paqëndrueshme, rrethanat mund të fshehin një rrezik të mundshëm.
Nëse flaka lëviz nga e djathta në të mjatë: lajmi që prisni do të jetë i keq. Nëse lëviz në të kundërtën, lajmi do të jetë i mirë.
Nëse flaka kërcet (bën zhurmë): deshirat tuaja e kanë të vështirë të bëhen realitet, janë vetëm ëndrra që mund t’ju zhgënjejnë.
Nëse flaka shuhet sapo ta keni ndezur: tregon përgjigje negative, tregon se deshira nuk do të realizohet


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
  POZICIONI AKTUAL PLANETAR

HËNA SONTE:
 
Facebook 'Like' Button  
 
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free