AstroN
 
ASTRO-MITOLOGJI
AstroN  
  Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI
  Fakulteti i Studimeve Astrologjike
  Horoskopi në vargje
  Aforizma astrologjike
  ASTROLOGJIA
  HISTORIA E ASTROLOGJISË
  E ëma dhe e bija
  NDARJA E ZODIAKUT
  12 SHENJAT ZODIAKALE
  HOROSKOPI
  HARTA QIELLORE E LINDJES
  ASHENDENTI – SHENJA NË NGRITJE
  Bukuria fizike
  SHTËPITË ZODIAKALE
  => Akset e shtëpive
  => 12 pikat e shtëpive në shenja (pjesa 1)
  => Pikat e shtëpive në shenja (pjesa 2)
  => Pikat e shtëpive në shenja (pjesa 3)
  FAZAT E HËNËS
  Dielli në astrologji dhe astronomi
  NDIKIMI I PLANETËVE
  Efemeridet dhe Retrogradët
  ASPEKTET PLANETARE
  HOROSKOPI I VIΤIΤ 2020
  ASTRO-EROTIKA
  SINASTRIA
  VENUSI - AFRODITA
  Divorci dhe Tradhëtia
  TRANZITET PLANETARE
  REVOLUCIONI DIELLOR
  Mespikat
  ASTRO-MJEKËSIA
  Vdekja dhe aksidentet
  ASTROLOGJI TË TJERA
  ASTROLOGJIA INDIANE
  HOROSKOPI KINEZ
  ASTROLOGËT DHE KONTRIBUESIT
  Fjalor astrologjik
  KALENDARI
  Kalendari Pagan Helen
  DITËT E JAVËS
  Llogaritja e orës
  Festat pagane
  ASTRO-MITOLOGJI
  Apolloni - hyjnia e Diellit
  MITOLOGJIA GREKE
  ZEUSI - Mbreti i perëndive
  Mitologjia ilire
  Kokino - Observatori ilir
  Brigët dhe Frigjia
  PERËNDESHAT MITOLOGJIKE
  Kurorat me gjethe
  Trëndafili dhe lulet
  Ulliri në kulturën e lashtë greke
  Simbolizmi i kalit
  Simbolizmi i Dhisë së Egër
  Shqiponja dhe përkrenarja e Skëndërbeut
  Sirenat
  TEMPUJ DHE FALTORE
  Delfi - Orakulli më i famshëm
  Parimet Delfike
  Ishulli Rodos
  Orfeu
  KUPTIMI I EMRAVE
  KULTI I DIELLIT
  Dita e Verës - festa e Diellit
  Syri që sheh gjithçka
  ASTRO-TEOLOGJIA
  Fjala "Amen"
  Shpirti
  NUMEROLOGJIA
  METODA TË NDRYSHME PARASHIKIMI
  Orakulli kinez
  Leximi i dorës - Kiromancia
  Domethënia e lemzës dhe oreve fikse
  Zaret e dashurisë
  Domethënia e ngjyrave
  Tipi i mashkullit që ju pëlqen
  GJUMI DHE ËNDRRAT
  KARRIERA DHE PROFESIONI
  Vendet dhe Udhëtimet
  HISTORI ANTIKE
  Shkrimet e para
  Libra astrologjikë
  HISTORI GJUHE
  Më kontaktoni
  Fito para online
AstroN
Akset e shtëpive

 Do të vemë re që nëse një temë paraqet një zhvillim (vlerësim) të një sektori, është thuajse gjithmonë në dëm të sektorit të kundërt. Pra, një grumbull planetësh në shtëpinë VII përballë shtëpisë I boshe do të tregojë që i linduri varet (ndikohet) krejtësisht nga të tjerët, nga shoqëria, nga partnerët dhe ortakët, duke harruar vetveten plotësisht, duke sakrifikuar personalitetin e tij me qëllimin për t’u integruar.

Nga ana tjetër, një grumbull planetësh në shtëpinë e parë, me shtepinë e VII bosh, bën që i linduri të mendojë sidomos për zhvillimin e tij personal, por nuk bën, ose vështirë se bën, përpjekje të një pajtimi të nevojshëm për të pasur një jetë sociale të harmonishme.

 

Aksi Shtëpia I/Shtëpia VII – QËNIA (ekzistenca)

Shtëpia I Shtëpia  VII
Jeta individuale Jeta shoqërore
Të jesh në harmoni me vetveten Të jesh në harmoni me ligjet shoqërore
Manifestim i ekzistencës Pjesëmarrje me anë të bashkimit

 

Aksi Shtëpia II/Shtëpia VIII - TRUPI

Shtëpia II Shtëpia VIII
Nevojat personale Nevojat e vëna në shërbim të të tjerëve
Deshira për pasuritë tokësore Deshirë për t’u çliruar nga pasuritë
Frytëzim fitimesh Transformim me anë të krizave

 

Aksi Shtëpia III/Shtëpia IX – GJUHA (e folura)

Shtëpia III Shtëpia IX
Komunikoj Transmetoj
Dëgjoj vetveten Dëgjoj të tjerët
Mësim me anë të ngjashmërisë Mësim me anë të ndryshimit

 

Aksi Shtëpia IV/Shtëpia X - KUJTESA

Shtëpia IV Shtëpia X
Plotësohem në familje Plotësohem në shoqëri
Veproj duke ndjekur traditat Veproj duke ndjekur një strukturë kolektive
Konceptim baze Evolucion personal

 

Aksi Shtëpia V/Shtëpia XI - ZEMRA

Shtëpia V Shtëpia XI
Dashuri për vetveten Dashuri universale
Mjete që vihen në shërbim të familjes Mjete që vihen në shërbim të të tjerëve
Krijim individual Projekt kolektiv

 

Aksi Shtëpia VI/Shtëpia XII - JETA

Shtëpia VI Shtëpia XII
Detyrime monotone të kontrollueshme Sprova të pashmangshme dhe të pandërhyrshme
Të dish të vëzhgosh dhe të analizosh Të dish të dëgjosh (të kuptosh) e të ndjesh
Racionalizim i së përditshmes Kalim nga spiritualiteti

 

Fjalët kyçe të shtëpive zodiakale 

 

Shtëpia I     - Shtëpia (banesa) kryesore:

Afirmim i vetvetes;

Autencitet (vërtetësi);

Përbërësit subjektivë;

Shkalla e veprimtarisë

Esenca (thelbi)

Ekzistenca si individ

Gjallërimi (guximi)

Impulsiviteti (shtytja)

Uni “unë”

Vetvetja (egoja)

Niveli i ndjeshmërisë

Thirrjet (nevojat)

Mundësitë e realizimit

« Për sa më përket mua»

Ndjenja e egos

Stili i jetës

Teoria vetjake e jetës

Dashuria për veten;

Aftësitë;

Besimi në vetvete;

Gatishmëritë

Gjendja e lindur nga natyra

Personaliteti

Trashëgueshmëria

Individualitetit

Magnetizmi personal

Lindja

Origjinaliteti

Pasionet

Progreset (përparimet)

Reagimet pëballë jetës

Shenjat dalluese

Temperamenti

Gjallëria

Zotësitë;

Karakteri;

Vetëdija;

Energjitë

Gjendja e natyrshme

Forcat jetësore

Identitetiti

Nismat (iniciativat)

Mënyrat e të qënit

Prejardhjet (origjina)

Veçantitë

Forcat (tërheqjet)

Përparimi personal

Përgjegjësitë

Shenjat e veçanta

Prirjet (tendencat)

 

Shtëpia II   - Banka:

Blerjet dhe shitjet;

Dashuria posesive;

Qëndrimet ndaj parasë;

Lakmia

Fati, mundësitë

Konsumimi

Stabiliteti

Borxhet

Frytëzimi

Eleganca e gjërave

Lojrat e parave

Dadoja (shërbyesja ushqyese)

Oportunizmi

Durimi

Marrja në punë

Forcat

Burimet

Parat

Prekja

Fitimet;

Ambicjet;

Avantazhe;

tZotërimet

Kërkesat financiare

Ndërtimet

Pangopësia

Shkëmbimet

Pasuritë

Interesat

Kënaqësia

Mobiljet

Toka

Pronat

Trashëgimia

Realizimet

Të ardhurat

Siguritë

veshjet

Bizneset;

Oreksi;

Kopracia;

Bursa

Rehatia

Dorështrëngimi

Shpenzimet

Kursimi

Paqëndrueshmeria financiare

Xhelozia

Lënda

Mjetet

Ari, argjendi

Humbjet

Pronësimet

Arat, tokat

rreziqet

Spekulimet

« E imja, E jotja »

 

Shtëpia III  - Hoteli:

Adaptimi;

Rrethi shoqëror,

Miqtë;

Njohjet;

Lëvizjet

Imitimet, talljet

Mjedisi rrethues

Studimet

Shprehja

E folura

Zhvendosjet

Bagazhet

Shëtitjet

Ngjashmëritë

Të tjerët

Acarimi;

Komunikimet;

Kontaktet;

Dualitetet

Bisedat

Bredhjet

Evolucionet

Vëllezrit dhe motrat

Letërsia

Mjetet lëvizëse

Të afërmit, lidhjet

Marrëdhëniet

Shoqërueshmëria

Udhëtimet

Qëndrimet ndaj të tjerëve;

Bashkëfajësitë;

Korrespondenca;

Shkëmbimet

Shoqëria

« Të jesh dy »

Mërgimi

Paqëndrueshmëritë

Endjet

Fjalët, bisedimet

Progresionet

Takimet

Turizmi

 

Shtëpia IV  - Familja:

Lindjet (e fëmijëve);

Ndikimet;

Nevojat për siguri;

Lëvozhgat, Fetusi

Shërbimet familjare

Trashëmimitë

Pasardhësit

Feminiteti

Jeta në çift

Shtatëzanitë

Veza

Babai ideal

Dalja në pension

Ndjenjat,

mjediset;

Atavizmi;

Ngrohtësia e brendshme;

Kushtet e banimit

Kulti i familjes

Jeta shtëpiake

Prejardhjet

Materniteti, nënat

Jeta psiqike

Banesat

Prindrit

Mbrojtet

Jeta familjare

Ankthi i lindjes;

Nevojat për krijim;

Atdheu;

Sensi i familjes

Vendbanimi

Ujrat pjellor

Familja

Origjina

Brezi

Trashëgimi

Pasiviteti

Rrënjët, burimi

Ndjeshmëria

 

Shtëpia V    - Teatri:

Reklamat, afishet;

Artet;

Dominimet;

Kërkesat

Ekspozimet

Fama

Kënaqësia

Dritat

Veprat

Shpenzimi pa hesap

Publiciteti

Pushimet

Deshira për të jetuar

Triumfet, fitoret

Siguria në vetvete;

Autoriteti;

Fëmijët;

Bollëku

Pjelloria

Intoleranca

Veprimet fisnike

Luksi

Krenaria

Prodhimet

Fuqia

Shoqëria

Dielli

Bota e jashtme

Dukjet,

shfaqjet;

Ajo që është publike;

Entuziazmi;

Zgjerimi

Çmenduria e madhështive

Lojrat

Koha e lirë

Vendosjet në skenë

Pushteti

Bubliku

Rrezatimet personale

Skandalet

Spekulimet artistike

Dashuria

 

Shtëpia VI    Punishtet, zyra:

Aktivitetet;

Dhuntitë;

Siguritë, bindjet;

Standartet

Tharja

Puna

Shkolla

Industritë

Lëndët e para

Vënia në punë

Rregulli, urdhri

Durimi

Arsyeja

Sakrificat

E sigurta

Detyrat

Analizat;

Argumentet;

Avantazhet;

Kushtet e punës

Detajet

Deshira për punë

Filtri (pastrami)

Ndalimet

Materialet

Bota e shërbëtorëve

Dobia

Larpamësia

Rezervat

Shërbimet

Mbikqyrjet

Qetësia

Të mësuarit, studimi;

Artizanët, mjeshtërat;

Tregëtarët;

Kontrollet

Puna

Dallimi

Zakonet

Lufta për jetë

Mjedisi profesional

Detyrimet

Përsosmëria

Dlirësia, pastërtia

Nderimi, respekti

Nën- urdhrat

Tabutë

Shqetësimet e përditshme

 

Shtëpia VII  - Vatra martesore:

Marrëveshjet;I dashuri/e dashura;

Zbutjet;

Nevojat sentimentale;

Kalorësia

Plotësuesit

Delikatesa

Vështirësia për të zgjedhur

Ëmbëlsia

Emocionet

Brishtësia

Ndikimet

Martesat

Maturia

Ndjenjat

Traktatet

Jeta qytetare

Balancet sentimentale

Kundërshtarët;Bindjet;

Peshorja;

Mirëqënia;

Zemra

Pajtimet

Lehtësimet

Dyfishimet

Dualitetet

Ekuilibri

Harmonia

paanësia

Gjakftohtësia

Gjyqi

Seksualiteti

Shqetësimet sentimentale

E vërteta

Dashamirësia;Shoqatat;

E bukura;

Kapriçot;

Bashkëpunimet

Bashkëshortët

« Dy »

Ndarja në dysh

Shkëmbimet afektive

Estetika

Pavendosmëritë

Drejtësia

Nuancat

Romantizmi

Nënshtrimet

Bashkimi i të kundërtave

Ujdia

 

Shtëpia VIII - Spitali:

Aksidentet;Tërheqjet;

AfshiKrizat;

Dramat

Gjendjet sublime

Funeralet

Trashëgimitë

Diskutimet sekrete

Vdekja

Mistiçizmi

Pasionet

Rigjenerimet

Seksualiteti

Trishtimet

Armiqtë;Vetshkatërrimi;

Goditjet;

Rreziqet;

Ferri

Qëllimi i ideve

Egërsia për të jetuar

Lojrat e dashurisë

Mjekësia

gjestet e pasionit

Fiksimet

Kënaqësitë e mendjes

Ndjenjat e thella

Spiritualiteti

Jeta e ëmbël

Vuajtjet e shpirtit;Ashpërsia;

Frika;

Shkëputjet;

Robëria

Forcat e fshehta

Egërsia për të vdekur

Lojrat e vdekjes

Gojët e liga

Mjetet e shërimit

Pengesat

Premtimet e ringjalljes

Gjarpri

Transformimet

Fundi i ndjenjave

 

Shtëpia IX  - Agjensia e udhëtimit:

Aventurat;Nevoja e së vërtetës;

Gjuetia;

Koordinimet;

Dinamizmi

Studimet

Provimet

Liria

Natyra

Kërkimet

Raportet midis…

Vizitat

Gjetjet

Largësitë

Nevoja për të eksploruar;Fushatat;

Gjërat e panjohura;

Kuriozitetet;

Entuziazmi

Ngjarjet

Eksplorimet

E largëta

Ajri i pastër

Reflekset

Pasuritë

Tranzicionet

Thesaret

Udhëtimet

Deshira për të vërtetën;Malet;

Kolonitë;

Distancat;

E huaja

Evolucionet

Pavarësia

Lëvizjet

Shpejtësia

Revoltat

Rrugët

Transportet

Gjallëria

Kalimi

 

Shtëpia X - Pallati:

Ambicjet;Llogaritjet;

Përqëndrimi;

Detyra;

Ngritjet

Forca

Madhësia

Shqetësimet

Objektivat

Drejtimet

Heshjta

Parimet

Profesionet

Ngurtësia

Vendosmëria

Heqje dorë nga..

Respekti

Suksesi

Mbreti

Vrazhdësia;Fama;

Vetëdija;

dyluftimi;

Elita

Nderet

Niveli moral

Ndershmëria

Sulmet e fshehta

Pasionet sekrete

Vullneti

Pika kulmore

Progresi

E drejta

Majat, kulmet

Pushteti

Reputacioni

Sertësia

Shkencat ekzakte

Qëllimi unik;Luftimi;

Mjerimi;

Përpjekjet e vazhdueshme;

Zjarri i brendshëm

Qeverisjet

Rreptësia

Luftrat, grindjet

Krenaria

Frika nga mashtrimet

Kërkesat

Pronat , gjendja civile

Autoriteti

Korrektësia

Sovraniteti

Dorëheqjet

Përgjegjësitë

Pasuritë

Pozicionet

 

Shtëpia XI  - Vendet e takimeve:

Ngjashmëritë;Nevojat sentimentale;

Shkaqet njerëzore;

Kolektivi;

devotshmëria

Zgjimet

Sjellja e çuditshme

Mendimet e përparaura

E pamundura

Risitë

Lidhjet

Bashkimet mistike

Valët

Radio aktiviteti

Revoltat

Lëngu

Sindikatat

Altruizmi;E çuditshmja;

Qarkullimi;

Bashkëpunimet;

Fluturimet

Dridhjet

Demostrimet

Idealet

Të papriturat

Ndërmjetësit

Emancipimi

Mosdetyrimi

Origjinaliteti

Reformat

Revolucinet

Jeta sociale

Mbledhjet

Mjediset;Synimet;

Bashkëveprimet;

Fati;

Shpresat

Ngacmimet

Forcat nervore

Iluzionet

Pavarësia

Shpikjet

Lëvizjet

Të rejat

« Gati për »

Marrëdhëniet

Ritmi

Fryrjet (era)

Transmetimet

 

Shtëpia XII – Pavioni sekret

Vetmia;Delikatesa;

Ujrat e gjirit, mitrës;

Shpresat, besimet;

Shmangiet

pavendosmëria

Kufizimet

Okultizmi

Perfeksioni

Psikologjia

Vonesat

Në pritje për..;Vështirësitë;

Prova;

tE përjetshmja;

Imagjinata

E papërcaktueshmja

Mjekësia

Paqartësia

Plasticiteti

Dënimet, ndeshkimet

Sekretet

Shpifjet;Mbulimet, fshehjet;

Armiqtë;

Mbijetesa;

Bllokimi

Shqetësimi

Meditimi

Paqja e brendshme

E thella

Perceptimi

Ndjeshmëria

 ( Maisonblanche)


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
  POZICIONI AKTUAL PLANETAR

HËNA SONTE:
 
Facebook 'Like' Button  
   
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free