AstroN
 
ASTRO-MITOLOGJI
AstroN  
  Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI
  Fakulteti i Studimeve Astrologjike
  Horoskopi në vargje
  Aforizma astrologjike
  ASTROLOGJIA
  HISTORIA E ASTROLOGJISË
  E ëma dhe e bija
  NDARJA E ZODIAKUT
  12 SHENJAT ZODIAKALE
  HOROSKOPI
  HARTA QIELLORE E LINDJES
  ASHENDENTI – SHENJA NË NGRITJE
  Bukuria fizike
  SHTËPITË ZODIAKALE
  FAZAT E HËNËS
  Dielli në astrologji dhe astronomi
  NDIKIMI I PLANETËVE
  Efemeridet dhe Retrogradët
  ASPEKTET PLANETARE
  HOROSKOPI I VIΤIΤ 2020
  ASTRO-EROTIKA
  SINASTRIA
  VENUSI - AFRODITA
  Divorci dhe Tradhëtia
  TRANZITET PLANETARE
  REVOLUCIONI DIELLOR
  Mespikat
  ASTRO-MJEKËSIA
  Vdekja dhe aksidentet
  ASTROLOGJI TË TJERA
  ASTROLOGJIA INDIANE
  HOROSKOPI KINEZ
  ASTROLOGËT DHE KONTRIBUESIT
  Fjalor astrologjik
  KALENDARI
  Kalendari Pagan Helen
  DITËT E JAVËS
  Llogaritja e orës
  Festat pagane
  ASTRO-MITOLOGJI
  Apolloni - hyjnia e Diellit
  MITOLOGJIA GREKE
  ZEUSI - Mbreti i perëndive
  Mitologjia ilire
  Kokino - Observatori ilir
  Brigët dhe Frigjia
  PERËNDESHAT MITOLOGJIKE
  Kurorat me gjethe
  Trëndafili dhe lulet
  Ulliri në kulturën e lashtë greke
  Simbolizmi i kalit
  Simbolizmi i Dhisë së Egër
  Shqiponja dhe përkrenarja e Skëndërbeut
  Sirenat
  TEMPUJ DHE FALTORE
  Delfi - Orakulli më i famshëm
  Parimet Delfike
  Ishulli Rodos
  Orfeu
  KUPTIMI I EMRAVE
  KULTI I DIELLIT
  Dita e Verës - festa e Diellit
  Syri që sheh gjithçka
  ASTRO-TEOLOGJIA
  Fjala "Amen"
  Shpirti
  NUMEROLOGJIA
  => Parashikimi i vitit me numerologji
  => Numerologjia e çiftit
  => Si të gjejmë objektet e humbura
  => Karta juaj bankare
  METODA TË NDRYSHME PARASHIKIMI
  Orakulli kinez
  Leximi i dorës - Kiromancia
  Domethënia e lemzës dhe oreve fikse
  Zaret e dashurisë
  Domethënia e ngjyrave
  Tipi i mashkullit që ju pëlqen
  GJUMI DHE ËNDRRAT
  KARRIERA DHE PROFESIONI
  Vendet dhe Udhëtimet
  HISTORI ANTIKE
  Shkrimet e para
  Libra astrologjikë
  HISTORI GJUHE
  Më kontaktoni
  Fito para online
AstroN
Karta juaj bankare

 Shifrat, numrat na ndjekin kudo në jetën tonë, për shembull, çdo kartë bankare ka një numër të veçantë që është unik.

Duke marrë shembullin e mëposhtëm kemi numrin e kartës bankare që vijon:

5131 7512 3456 7890

në numerologji :
5+1+3+1 + 7+5+1+2 + 3+4+5+6+ 7+8+9+0
= 10 + 15 + 18 + 24
= 67

në numerologji : 67 reduktohet në 6+7 = 13.
13 reduktohet në 1+3 = 4.

Pra, 5131 7512 3456 7890 reduktohet në 67 e cila reduktohet në 4.

Interpretimi :
Karta bankare që mban numrin 5131 7512 3456 7890 i korrespondon numrit 4 në numerologji pra, duke lexuar interpretimin më poshtë, kemi: «4» : shpenzime të kontrolluara, nganjëherë tepër.
Vibrimi me numër «4», lidhet pra me këtë kartë bankare, pra pronari (ose pronarja) e kësaj karte preket nga ky vibrim sa herë që e përdor atë. Kjo përforcohet nëse numri 4 është i rëndësishëm në temën numerologjike të personit në fjalë…

Edhe ju mund të llogarisni numrin që lidhet me kartën tuaj bankare!

Interpretimi i numrave që lidhen me kartat bankare:

1 : shumë veprime financiare
2 : prirje për të shpenzuar për të tjerët
3 : shpenzime sipërfaqësore (të cekëta)
4 : shpenzime të kontrolluara, nganjëherë tepër
5 : I favorshëm ndaj fitimeve
6 : shpenzime shpesh të arsyeshme
7 : lëvizje financiare nganjëherë të papritura, shpesh të parregullta
8 : pozicioni më i mirë, shumë shpenzime, por shpesh edhe shumë fitime
9 : duhet të kontrolloni llogarinë tuaj, prirje për neglizhencë.


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
  POZICIONI AKTUAL PLANETAR

HËNA SONTE:
 
Facebook 'Like' Button  
   
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free