AstroN
 
ASTRO-MITOLOGJI
AstroN  
  Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI
  Fakulteti i Studimeve Astrologjike
  Horoskopi në vargje
  Aforizma astrologjike
  ASTROLOGJIA
  HISTORIA E ASTROLOGJISË
  E ëma dhe e bija
  NDARJA E ZODIAKUT
  12 SHENJAT ZODIAKALE
  HOROSKOPI
  Parashikimi i vitit 2021
  HARTA QIELLORE E LINDJES
  ASHENDENTI – SHENJA NË NGRITJE
  Bukuria fizike
  SHTËPITË ZODIAKALE
  FAZAT E HËNËS
  Dielli në astrologji dhe astronomi
  NDIKIMI I PLANETËVE
  Efemeridet dhe Retrogradët 2021
  ASPEKTET PLANETARE
  ASTRO-EROTIKA
  SINASTRIA
  VENUSI - AFRODITA
  Divorci dhe Tradhëtia
  TRANZITET PLANETARE
  REVOLUCIONI DIELLOR
  Mespikat
  ASTRO-MJEKËSIA
  Vdekja dhe aksidentet
  ASTROLOGJI TË TJERA
  ASTROLOGJIA INDIANE
  HOROSKOPI KINEZ
  ASTROLOGËT DHE KONTRIBUESIT
  Fjalor astrologjik
  KALENDARI
  Kalendari Pagan Helen
  DITËT E JAVËS
  => Karakteristikat sipas dites & dita me fat
  => A është ditë fati kjo?
  Llogaritja e orës
  Festat pagane
  ASTRO-MITOLOGJI
  Apolloni - hyjnia e Diellit
  MITOLOGJIA GREKE
  ZEUSI - Mbreti i perëndive
  Mitologjia ilire
  Kokino - Observatori ilir
  Brigët dhe Frigjia
  PERËNDESHAT MITOLOGJIKE
  Kurorat me gjethe
  Trëndafili dhe lulet
  Ulliri në kulturën e lashtë greke
  Simbolizmi i kalit
  Simbolizmi i Dhisë së Egër
  Shqiponja dhe përkrenarja e Skëndërbeut
  TEMPUJ DHE FALTORE
  Delfi - Orakulli më i famshëm
  Parimet Delfike
  Ishulli Rodos
  Orfeu
  KUPTIMI I EMRAVE
  KULTI I DIELLIT
  Dita e Verës - festa e Diellit
  Syri që sheh gjithçka
  ASTRO-TEOLOGJIA
  Fjala "Amen"
  Shpirti
  NUMEROLOGJIA
  METODA TË NDRYSHME PARASHIKIMI
  Orakulli kinez
  Leximi i dorës - Kiromancia
  Domethënia e lemzës dhe oreve fikse
  Zaret e dashurisë
  Domethënia e ngjyrave
  Tipi i mashkullit që ju pëlqen
  GJUMI DHE ËNDRRAT
  KARRIERA DHE PROFESIONI
  Vendet dhe Udhëtimet
  HISTORI ANTIKE
  Shkrimet e para
  Libra astrologjikë
  HISTORI GJUHE
  Kontakt për parashikime
AstroN
A është ditë fati kjo?

LOJA E DITËS ME FAT

Për të gjetur nëse një ditë është me fat apo jo veprohet kështu:

a) Mblidhet numri i gërmave të emrit dhe mbiemrit tuaj,

 

për shembull: Rosa Rosi = 2  (2+7+3+1+2+7+3+3+1 = 29 ? 2+9 = 11 ? 1+1 =2)

Tabela e shkronjave

A, I, J, Q, Y 1
B, K, R 2
C, G, L, S 3
D, M, T 4
E, H, N, X 5
U, V, W 6
O, Z 7
F, P 8

 

b)  Dita për të cilë duam të dime fatin:

Për shembull: 10 – 02 – 2012 =  1+0+0+2+2+0+1+2 = 8

c) Dita e lindjes

Per shembull: 30 – 04 – 2001 = 3+0+0+4+2+0+0+1 = 10 = 1+0 =

d) Rezultati:

tek emri kemi numrin 2, tek dita e fatit doli 8, tek data e lindjes doli 1, pra i mbledhim te gjitha: 2+8+1 = 11 ? 1+1= 2 dhe lexojmë:

1-      Ditë e favorizuar mbi çdo gjë që lidhet me punën dhe aktivitetet në përgjithësi.

2-      Favorizues mbi punën dhe çeshtjet sentimentale.

3-      Favorizues për të zgjidhur probleme dhe për të bërë pyetje.

4-      Favorizues për të përballuar persona dhe situata të pazakonshme.

5-        Favorizues për të zgjidhur çeshtje të lidhura me paranë.

6-      Favorizues për të ftuar ose takuar persona që i keni përzemër.

7-      Favorizues për të nisur studime, kërkime dhe për të parë të ardhmen.

8-       Nuk është ditë e favorshme, duhet të dish të presësh, mos të humbasësh fillin, duhet të përshtatesh me situatat dhe të përdorësh diplomacinë.

9-      Favorizim mesatar: është e nevojshme t’i përballosh situatat me shpejtësi. Nëse nuk keni sukses të menjëherëshëm më mirë mos këmbëngulni.


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
  POZICIONI AKTUAL PLANETAR

HËNA SONTE:
 
Facebook 'Like' Button  
 
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free