AstroN
 
ASTRO-MITOLOGJI
AstroN  
  Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI
  Fakulteti i Studimeve Astrologjike
  Horoskopi në vargje
  Aforizma astrologjike
  ASTROLOGJIA
  HISTORIA E ASTROLOGJISË
  E ëma dhe e bija
  NDARJA E ZODIAKUT
  12 SHENJAT ZODIAKALE
  HOROSKOPI
  Parashikimi i vitit 2023
  HARTA QIELLORE E LINDJES
  ASHENDENTI – SHENJA NË NGRITJE
  Bukuria fizike
  SHTËPITË ZODIAKALE
  FAZAT E HËNËS
  Dielli në astrologji dhe astronomi
  NDIKIMI I PLANETËVE
  Efemeridet dhe Retrogradët 2023
  ASPEKTET PLANETARE
  ASTRO-EROTIKA
  SINASTRIA
  VENUSI - AFRODITA
  Divorci dhe Tradhëtia
  TRANZITET PLANETARE
  REVOLUCIONI DIELLOR
  Mespikat
  ASTRO-MJEKËSIA
  Vdekja dhe aksidentet
  ASTROLOGJI TË TJERA
  ASTROLOGJIA INDIANE
  HOROSKOPI KINEZ
  ASTROLOGËT DHE KONTRIBUESIT
  Fjalor astrologjik
  KALENDARI
  Kalendari Pagan Helen
  DITËT E JAVËS
  Llogaritja e orës
  Festat pagane
  ASTRO-MITOLOGJI
  Apolloni - hyjnia e Diellit
  MITOLOGJIA GREKE
  ZEUSI - Mbreti i perëndive
  Mitologjia ilire
  Kokino - Observatori ilir
  Brigët dhe Frigjia
  PERËNDESHAT MITOLOGJIKE
  Kurorat me gjethe
  Trëndafili dhe lulet
  Ulliri në kulturën e lashtë greke
  Simbolizmi i kalit
  Simbolizmi i Dhisë së Egër
  Shqiponja dhe përkrenarja e Skëndërbeut
  TEMPUJ DHE FALTORE
  Delfi - Orakulli më i famshëm
  Parimet Delfike
  Ishulli Rodos
  Orfeu
  KUPTIMI I EMRAVE
  Kuptimi i fjalës grek, helen dhe barbar
  KULTI I DIELLIT
  Dita e Verës - festa e Diellit
  Syri që sheh gjithçka
  ASTRO-TEOLOGJIA
  Fjala "Amen"
  Shpirti
  NUMEROLOGJIA
  METODA TË NDRYSHME PARASHIKIMI
  Orakulli kinez
  Leximi i dorës - Kiromancia
  Domethënia e lemzës dhe oreve fikse
  Zaret e dashurisë
  Domethënia e ngjyrave
  GJUMI DHE ËNDRRAT
  KARRIERA DHE PROFESIONI
  Vendet dhe Udhëtimet
  HISTORI ANTIKE
  Libra astrologjik
  HISTORI GJUHE
AstroN
Mirë se vini në ASTRO-MITOLOGJI

 MIRËSE VINI NË SOFRËN ASTROLOGJIKE!


 

UDHËZIME:

Së pari, dua t'ju them që këtu gjenden informacionet më serioze dhe më të plota të astrologjisë,  mitologjisë dhe antikitetit pagan;
  • Përveç astrologjisë dhe mitologjisë kemi vendosur dhe tema të tjera parashikimi (numerologji, ëndrra, okultizëm, kiromanci....) që nëse rezultojnë të sakta apo jo, ju mbetet juve ta verifikoni. Megjithatë një pjesë e tyre shërbejnë edhe si formë argëtimi;
  • Gjithashtu, kemi dhe tema historike, gjuhësore e fetare që lidhen me lashtësinë dhe botën pagane (politeiste). Qëllimi ynë është të informojmë njerëzit mbi të vërtetat antike që fetë monoteiste janë përpjekur t’i zhdukin me dhunë duke i lënë njerëzit në injorancë.
  • Në temat me shkronja të mëdha ka tema të tjera vartëse, nëse klikoni mbi to, poshtë tyre do të hapen tema të reja që mund t’ju interesojnë (Ato dalin me ngjyrë të kuqe). Mirë do të ishte të përdorej lap-topi apo kompjuteri për ta pasur më të lehtë.
  • Ne vazhdimisht, herë pas here, do paraqesim tema te reja astrologjike, si dhe përmirësojmë ato që janë, prandaj rishikoni temat që ju interesojnë.
  • Ne disponojmë dhe shumë e shumë materiale të tjera mbi astrologjinë, horoskopet, astronominë dhe besimet pagane, por nuk mund t'i vendosim të gjitha këtu. Mund t'i gjeni ato në librat që kemi shkruar.
  • Shumë tema tona, kryesisht astrologjike, na janë vjedhur nga individë të caktuar, ku me to kanë formuar faqe horoskopesh apo video në youtube për qëllime përfitimi. Gjithsesi ne ruajmë autenticitetin dhe origjinalitetin e tyre me prova.
  • Në facebook kemi gjithashtu faqen AstroN që i korrespondon këtij uebsiti, aty ne hedhim tema të ngjashme me këto këtu.
  • Kjo faqe nuk jep parashikime të horoskopeve të përditshme pasi ato i gjeni kudo nëpër media internet, por ne këtu futemi më thellë në astrologji, historikun dhe funksionin e saj, ku dhe ju keni udhëzime se si të ndërtoni vetë horoskope, harta lindjesh apo të interpretoni vetë tema astrologjike. Gjithsesi për detaje keni librat tanë astrologjikë që mund t’i gjeni duke na kontaktuar me adresën e-mailit: astroniko1@gmail.com
  • Në të ardhmen do t'ju informojmë më shumë... 

Ju faleminderit për vizitën tuaj!

AstroN


Ecliptic with earth and sun animation
 
  POZICIONI AKTUAL PLANETAR

HËNA SONTE:
 
Facebook 'Like' Button  
 
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free